C-HR Hybrid Electric met Hybride bonus

Een 5-deurs cross-over met een hoog afwerkingsniveau en sublieme rijeigenschappen: dát is de Toyota C-HR ten voeten uit. Als innovatieve Hybrid Electric met standaard automaat en Toyota Safety Sense combineert hij comfort en veiligheid met een laag brandstofverbruik. U rijdt tot wel 50% van de tijd elektrisch, zonder stekker*. En tijdelijk bespaart u ook nog eens € 2.400,- éxtra dankzij de Hybrid Electric Bonus.

De Toyota C-HR:

  •  Tot 50% elektrisch rijden zonder stekker 

  •  Nu tijdelijk met €1.000,- Hybrid Electric bonus 

  •  Vanaf €216,- netto-bijtelling per maand 

  •  Doe de Electric Challenge en win een Sparta e-bike t.w.v. €2.099,-

Doe de Hybrid Electric Challenge

Zelf ontdekken hoe het is om tot 50% van de tijd elektrisch te rijden, zonder stekker? Doe dan nu mee aan de Hybrid Electric Challenge. Een uitdagende proefrit waarmee u indien u tenminste 50% van de tijd elektrisch rijdt kans maakt op een schitterende Sparta R5Te elektrische fiets t.w.v. € 2.099,-! Doe nu de challenge.

Zakelijk leasen of Private Lease?

De Toyota C-HR Hybrid Electric zakelijk leasen? U rijdt deze auto al vanaf een netto-bijtelling van € 216,-. Gaat u voor Toyota Private Lease, dan rijdt u de Toyota C-HR zorgeloos voor een vast laag bedrag vanaf € 419,-** per maand. In dit bedrag zijn inbegrepen: wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U betaalt alleen nog de benzine. Kiest u voor € 15,- extra per maand voor Private FlexLease, dan kunt u uw contract bovendien al na 1 jaar maandelijks opzeggen.

 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag