Avensis SkyView

Toyota Avensis: van een baanbrekende veiligheidsuitrusting en een breed gamma aan zuinige motoren tot een verfijnd interieur. De aantrekkelijke Avensis SkyView Limited is standaard uitgerust met een SkyView panoramadak voor een ruimtelijk effect. De SkyView Limited is leverbaar als Touring Sports met 1.8 VVT-i motor, maar ook in automaat. En nu dus wel heel aantrekkelijk met € 4.700,- voorraad voordeel.

The sky’s the limit

Met zijn opvallende koplampen, gestroomlijnde dorpellijsten en lichtmetalen velgen ziet de Avensis er altijd stijlvol uit. En ook vanbinnen maakt de auto indruk: chroomaccenten verfraaien het dashboard en soft-touch-materialen kenmerken het interieur. Maar de SkyView Edition slaagt erin om deze premium uitstraling nog verder te versterken. Dankzij het panoramadak oogt de Avensis SkyView Edition ruimer en het Touch with Go-navigatiesysteem maakt navigeren makkelijker dan ooit. Het is een fraaie editie met de nodige kracht onder de motorkap. En zo samen te stellen dat hij past bij iedere berijder.

Kenmerken:

  • 17-inch gepolijste lichtmetalen velgen

  • LED koplampen met automatische hoogteverstelling

  • SkyView panoramadak met zonblindering

  • Toyota Touch Go navigatiesysteem

Actieperiode van 01-07-2018 t/m 30-04-2019 (uiterste registratiedatum 30-06-2019). Zolang de voorraad strekt. Prijs inclusief BPM, btw en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag