Auris Hybrid Electric met Hybride bonus

Met zijn royale binnenruimte, opvallende design en actieve Toyota Safety Sense is de Auris echt een auto van nu. En als innovatieve Hybrid met standaard automaat is hij nog extreem zuinig ook. Want u rijdt tot 50% van de tijd elektrisch, zonder stekker*. Bovendien start u al direct bij aanschaf met besparen dankzij de Hybrid Electric Bonus van € 1.500,-!

De Auris:

  •  Tot 50% elektrisch rijden zonder stekker 

  •  Nu tijdelijk met €1.500,- Hybrid Electric bonus 

  •  Vanaf €204,- netto-bijtelling per maand 

  •  Doe de Electric Challenge en win een Sparta e-bike t.w.v. €2.099,-

Doe de Hybrid Electric Challenge

Zelf ontdekken hoe het is om tot 50% van de tijd elektrisch te rijden, zonder stekker? Doe dan nu mee aan de Hybrid Electric Challenge. Een uitdagende proefrit waarmee u indien u tenminste 50% van de tijd elektrisch rijdt kans maakt op een schitterende Sparta R5Te elektrische fiets t.w.v. € 2.099,-! Doe nu de challenge.

Zakelijk leasen of Private Lease?

De Auris Hybrid Electric zakelijk leasen? U rijdt de Auris al vanaf een netto-bijtelling van € 204,-. Gaat u voor Toyota Private Lease, dan rijdt u de Auris Hybrid al zorgeloos voor een vast laag bedrag vanaf € 439,- per maand. In dit bedrag zijn inbegrepen: wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U betaalt alleen nog de benzine. Kiest u voor € 15,- extra per maand voor Private FlexLease, dan kunt u uw contract bovendien al na 1 jaar maandelijks opzeggen. 

Vraag proefrit aan Maak een inruilvoorstel Stel een vraag