Een ruime 6-persoons auto of personenbus huren

Altijd in comfort op uw bestemming aankomen – ook als u met een groter gezelschap reist. Een 6-persoons auto of personenbus huren betekent dat alle inzittenden meer dan voldoende ruimte hebben om de rit onbezorgd te maken. En dat zonder in te leveren op rijgemak of veiligheid.

Huur een personenbusje of auto voor 6+ personen bij Toyota Van Gent in Ede of Veenendaal! U kunt bij ons 24/7 online een bus of huurauto voor 6 personen of meer reserveren. Snel, makkelijk én goedkoop.

Auto huren in Ede       Auto huren in Veenendaal

Diverse 6-persoons+ auto's te huur

Een auto huren voor 6 personen of meer kan nog best een opgave zijn. De meeste auto’s zijn namelijk ingericht voor maximaal 5 personen. Bestaat uw groep uit 6 personen en/of heeft u veel bagage, dan wordt het al snel een krappe bedoeling. Zeker als het om een lange reis gaat, bijvoorbeeld een vakantie, wilt u natuurlijk wel een comfortabele en veilige rit maken.

Het huren van een 6-persoons auto of personenbus met 6 tot 9 zitplaatsen biedt dan uitkomst. Zo heeft u genoeg ruimte voor alle inzittenden en bagage. U heeft verschillende auto's om uit te kiezen, waaronder enkele 6-zitters. Autohopper Van Gent heeft o.a. de volgende opties in autoverhuur:

No-nonsense autoverhuur voor 6 tot 9 personen  

Of het nu gaat om een auto voor 6 personen huren voor op vakantie, voor een teamuitje of gewoon om ergens op bezoek te gaan: op ieder vlak is Autohopper Van Gent uw aangewezen autoverhuurbedrijf. Ons autoverhuur is absoluut no-nonsense: reclamevrije auto’s (m.u.v. onze promo-auto), transparante tarieven en geen addertjes onder het gras.

Daar komt bij dat u bij ons 24/7 online kunt reserveren. Dezelfde werkdag komen wij nog bij u terug. Een auto met 6 zitplaatsen huren was nog nooit zo makkelijk! En het kan ook nog eens goedkoop: onze tarieven zijn niet alleen transparant, maar ook toegankelijk.

Ontdek onze 6-9 persoons auto’s en bussen en de bijbehorende tarieven. Kom langs of neem online contact op. Liever bellen? Dat kan: 0318-544025.