Activiteiten

We hebben een gevarieerd programma aanbod voor het middagprogramma van 30 september. Er is voor ieder wat wils. De diverse programma's hebben een beperkte beschikbaarheid, dus met een eerste, tweede en derde voorkeur kunnen we zoveel mogelijk met alle wensen rekening houden.

Bekijk de opties hier onder en geef in het formulier je voorkeur door.

De activiteiten:

Tandem Challenge

Fietsen in Rotterdam betekent de ene verrassing na de andere! En niet zomaar fietsen want met z’n tweeën op de tandem geniet je van de mooie
moderne architectuur, historische monumenten en het uitzicht op de haven van Rotterdam!

Op de fiets maak je een speurtocht door het hart van de stad. Aan de navigators achterop de tandems de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken.
Lekker sportief op pad met je collega’s langs alle highlights van de stad!

Explore Tabletgame

Na een razendsnelle overtocht met de Watertaxi ga je de stad in zonder te weten waar je gedropt wordt. Het is “game on” zodra de tablets en plattegronden zijn uitgedeeld. Samen met je team ga je op een leuke manier kennis maken met de stad Rotterdam en specifiek de wijken Katendrecht en Wilhelminapier en levert het je verassende weetjes op. Gaan jullie er met de winst vandoor?

Voor de Durfals (VOL)

Heb jij stevige botten, kan je wel tegen een stootje en ben je niet bang voor een nat pak...... Ga dan mee met de snelle RIB boot en geniet van het prachtige Rotterdam op een bijzondere manier. 
Voordat het avontuur op de Maas start worden de veiligheidsregels uitgelegd en krijgt iedereen een reddingsvest. Vervolgens kan de adrenaline kick vanuit de Maashaven beginnen. Je vaart met snelheden tot 80 kilometer per uur langs de skyline en havens.  

Noot: De RIB boten maken telkens tochtjes van 30 minuten, inclusief inschepen en uitleg. Er worden maximaal 4 tochten twee uur totaal) gevaren met twee of drie RIB boten. De RIB boten hebben een capaciteit van maximaal 12, 10 en 8 personen. Je kan 1 ronde mee. Je geduld kan dus even op de proef gesteld worden. 

Beleef Rotterdam

Fietsen, borrelen en Rotterdam bekijken vanaf grote hoogte: dit zijn slechts enkele elementen van de Beleef Bike Tour. Een unieke stadstoer op een cruiserbike met een lokale stadsfanaat die persoonlijke verhalen, interessante feitjes, de hotspots en bezienswaardigheden in de Maasstad deelt.  Onderweg maak je een stop bij één van de hotspots van Rotterdam; de Euromast! Hier geniet je van het prachtige uitzicht vanaf het buitenplatform.

Maritiem Rotterdam

Je stapt op de fiets voor een korte tocht richting de Leuvehaven. In het maritieme hart van Rotterdam word je ontvangen met een drankje. En gaat een leuk cultureel en maritiem wisselprogramma van start! Zo ga je met een rondleider op pad die alle ins en outs over de maritieme wereld van vroeger en vandaag vertelt. En je stapt aan boord van een elektrische Waterbus door de binnenhavens van het Maritiem District, daar waar de Rotterdamse haven ooit begon.

 

 

Inschrijven

Geef aan naar welke activiteiten je voorkeur uitgaat.